Újudvar- Palin 4-1

Nem sikerült javítanunk a múlt hét után, így már a második alsóházi rangadónkat vesztettük el zsinórban.Hosszan filóztunk azon, hogy mit és hogyan írjunk le. Elkezdhetnénk bírózni, meg igazságtalanságról cikkezni, de az élet nem habos torta. Annak ellenére, hogy a spori nem volt a helyzet magaslatán, a továbbiakban nem szeretnénk róla szót ejteni. A mérkőzésről pedig röviden annyit, hogy az Újudvar az egyik legegyszerűbb módszerrel, simán elvert minket 4-1-re, annak ellenére, hogy már az első percben vezetést szereztünk Horváth Gábor találatával. Azonban az ellenfél felívelései, pontrúgásai és gyors szélsői szétziláltak minket… Röviden: padlót fogtunk, mint George baba a Blöffben!

poster,375x360,ffffff

A játékvezető kérdésnél sokkal inkább aggasztóbb az elmúlt két mérkőzésen nyújtott eredménytelen, és olykor kritikán aluli produkció. Kivételesen nem lesznek szar poénok – és jók sem – pár sorban, tömören összefoglaljuk a szomorú igazságot! A történet valahol ott kezdődött, hogy a tavaszi összekuszált szezonkezdésnek köszönhetően két hazai győzelemmel indítottuk, a kulcs pillanatokban nekünk volt szerencsénk, és tökéletes időpontban szereztük a góljainkat. Meccsek után jött is a rózsaszín felhő, meg a négy-öt kör hideg ászok is a presszóban.

pink_fog_trees2
Keresd a képen a sört!

Aztán jött újabb kettő kulcsfontosságú – egy hazai és egy vendég – bajnoki, az egyértelműen nyerhető kategóriából. Megmondom őszintén fogalmam sincs mi a p*csa történt velünk… Megnőtt a mellény? Elkényelmesedtünk? Elhittünk, hogy sínen vagyunk, mint Thomas a gőzmozdony? Kihúztuk a gyufát Fortunánál? Nem koncentrálunk eléggé? Vagy csak szimplán nem tudunk futballozni? Mindenesetre “bravúrosan” csináltunk egy 3-8-as gólkülönbséget, butaságokért kaptunk sárga lapokat és olyan nehéz helyzetbe hoztunk magunkat, amiben még a jó öreg MacGyver is megizzadna.

macgyver

 A tökön szúrás tipikus esetének lehettünk szemtanúi. De mint eddig oly sokszor, most is ki kell, hogy kecmeregjünk a gödörből, sokkal élesebbnek kell lennünk a mérkőzések előtt és alatt, főként a kulcsszituációkban! Meggyőződésem, hogy nem vagyunk semmivel sem rosszabbak, mint azok a gárdák akik jelenleg a 9-16. hely között tanyáznak velünk karöltve. Itt kellene azt leírnom, hogy hétvégén kötelezően muszáj nyerni, de ez eddig nem sűrűn jött be…

77150_493329474054502_976520635_n
Nem Gólyaláb!

Úgyhogy csak annyit kérek, hogy vegyünk példát a tartalék csapatról, akik jóval esélytelenebbként léptek a hétvégén pályára riválisukkal szemben, mégis 3 ponttal tértek haza – 2-0: Kovács Szilárd, Horváth Tamás – , kozmetikázva valamelyest a felnőtt gárda kisiklását. Szóval, ébredjünk fel Csipkerózsika álmunkból, vasárnapig mindenki pörgesse le magában az elmúlt két meccs eseményeit, okuljunk belőle… Hétvégén pedig csússzunk-másszunk azért a kib*szott győzelemért, és tartsuk otthon a 3 (6) pontot a gelsei csapattal szemben! Mutassuk meg a szurkolóknak, de legfőképp magunknak, hogy igenis helyünk van ebben az osztályban! Meg kellene már valami új profilkép is, de vesztes meccs után még mosottabb fos a fejem, mint alapjáraton… Mert ha nem sikerül akkor a Kiss Sanyiék Kiszel Tünci poszterekkel aggatják tele az öltözőt, azt meg szerintem senki nem szeretné…

Hajrá Palin!

2 thoughts on “Újudvar- Palin 4-1

Comments are closed.