Két meccs, négy pont!

Diplomatikusan szólva Technikai okok miatt a múlt heti cikk elmaradt, ezúttal igyekezzük bepótolni a lemaradást, méghozzá duplázás formájában.

A Palini Szüreti Felvonulás és Bál után – a képek egy része itt, a többi pár nap múlva kerül feltöltésre – Beleznára látogatott alkoholtól áztatott csapatunk. Röviden: Gyenge játékkal, 1-0 vezetés után, a hazaiak a hajrában megérdemelten egyenlítettek ki, és csentek el tőlünk két nagyon fontos pontot. Gólunkat BéBé beadásából Norbi csukafejessel továbbította a kapuba a második félidő elején. A gyatra produkciónk miatt senki sem érdemelte ki a Three Star titulust!

image-1382364372414-V
Beleznán a Horvát(h) válogatott: Marci, Geri, Zsolti, Guba és Brazil!

Most hétvégén a váratlan pontvesztés után illett volna javítani, azonban a jó erőkből álló Miklósfa három pontért utazott hozzánk. A kezdő sípszót a Zola – Hörbi, Laczó G., Beke, Csete – Hompó, Buda – BéBé, Gersei, H. Geri – Zsé tizenegy várta a pályán. A padon a Brazil, KaniDani, BodaJoci, Norbi, H. Marci, Lackó hatos ült. Guba, Ati és Szilárd sérülés, “Crespo” Marci betegség, Millei Zoli pedig eltiltás miatt hiányzott.

603204_568503299870452_105062150_n
Az ellen ül, Zsé szólóban örül!

Edzőnk a 4-2-3-1-es formációt favorizálta, ezzel megerősítve középpályánk védekező szektorát. Peti ötlete kifejezetten találó volt, a miklósfai csapatnak az első félidőben talán helyzete sem akadt. Míg hazai oldalon röviddel a kezdés után Zsé került helyzetbe, azonban nem tudott túljárni a vendégek kapusának eszén. Kisvártatva megtört a jég. Egy Csetei-féle bedobást BéBé a védőnek háttal emelt át Zsé felé, a helyi terminátor pedig második lehetőségét már kíméletlenül kihasználta. A jelzőt egy aninomitásba burkolózó szurkoló aggatta a meccsen rengeteget güriző csatárunkra. Teljes joggal!

1382017_568503346537114_177388240_n
Csapatpacsi!

A második félidőben olyan történt, ami ritkán fordul elő Palin meccsen. Védekezőspecialistánk, a helyi Gattuso alias Buda Péter találatával megdupláztuk előnyünket. Habár kicsit lobbizni kellett a sporinál, hogy edzőnk megpattanó lövését igazán az ő nevére írhatná, szerencsére Rácz Tibi így is tett.

994027_568503139870468_328368448_n
Petike itt még – fizikailag biztosan – nem sérült.

Szépen sorjában szálltak be a friss játékosok a mérkőzésbe: Brazil és Joci Gerit illetve Pistit, Marci Hörbit, Norbi HompóDét, Dani pedig BéBét váltotta! Sajnos a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az egyre jobb formába lendülő Herbai Petike sérülést szenvedett, és valószínűleg az ősz utolsó három mérkőzését kénytelen kihagyni. Neki mihamarabbi jobbulást kívánunk. Nekem el ne hízzál a nagy pihenésben!

DSCF3686
A kép labdarúgót nem, alkoholt viszont tartalmaz!

És végül a szokásos három csillagos rovat. Tíz megkérdezett emberből tíz embernél szerepelt Zsolti neve, nyolc voksot kapott BéBé és hetet Laczó Gabi. Gábor háromból három szavazáson végzett a legjobbak között, azonban most két mérkőzésen nem számíthatunk rá, tanulmányi okok miatt. Gólszerző csatárunk egyértelműen a meccs legjobbja volt, külön buksi-simi jár neki! Norbinak szintén!

A képeket köszönjük a kilátogató lelkes fényképész szurkolóknak! Jövő héten Pogányszentpéterre megyünk! Előtte állítson mindenki órát, mert olyan is lesz! Hajrá Palin!