Hol focizz a télen? I.

Téli pihenőre vonult a megyei labdarúgás, de nem sokáig maradunk foci nélkül, hétvégén már indul a teremkupák szezonja. Posztsorozatunk első részében összegyűjtöttük, hova érdemes menni decemberben:

Zalaszentgrót, XXV. Narancs-kupa, 2013.12.01, 2013.12.08.

November 25-ig lehetett nevezni a Narancs-kupára, ami ár-érték arányban (8.000 Ft) az egyik legjobb választás a lehetőségek közül. A terem jó, 5+1-ben lehet pályára lépni, amit az egyik oldalon palánk, a másik oldalon bordásfal szegélyez. Két éve továbbmentünk a csoportból, majd a következő szombaton elkirándultunk még egyszer Zalaszentgrótra, de a negyeddöntő a végállomást jelentette.

Zalaszentgrót

http://palinfc.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/10/Zalaszentgrot_on_tour_I/

http://palinfc.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/11/Zalaszentgrot_on_tour_II/ (csak erős idegzetűeknek!)

Zalakaros, Hervis-kupa, 2013.12.14.

Egy héttel később két helyszínen is várják majd a csapatokat, Zalakarosban a hagyományos Hervis-kupa kerül megrendezésre. Parkettás terem, az egyik oldalon bordásfallal, a másik oldalon a legkülönbözőbb akadályokkal kell megküzdeniük a játékosoknak, akik 4+1-es létszámban tartózkodhatnak a játéktéren. Nevezés 10.000 Ft, érdemes ellátogatni.

.zalakaros

http://palinfc.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/18/Csapatepito_turne/

Keszthely, Z+D Kupa, 2013.12.14-15.

Ugyanezen a hétvégén kerül megrendezésre a keszthelyi Z+D pénzdíjas teremkupa. Kizárólag focizni tudóknak ajánlott, tavaly egy kicsit túlbecsültek a képességeinket, amikor 25.000 forintért beneveztünk. Már a szervezés elég döcögősen haladt, a torna reggelén is tíz percenként változtak az álláspontok, hogy nekiinduljunk-e a túrának havazásban, vagy maradjunk inkább a szoba melegében. Utóbbival megkíméltük volna magunkat három jó nagy pofontól, a második meccsen két számjegyű kapott gól állt a nevünk mellett. A szervezés elég vontatott volt, három csoport meccsei mentek párhuzamosan, így két találkozó között órák teltek el. A színvonal és a jó meccsek garantáltak, a terem kiváló, mind a két oldalon palánkkal, és a megszokottnál nagyobb, nyújtott kapukkal. Két meccs között ajánlott a közelben a nem túl biztató kinézetű kis pizzéria, korrekt árakkal és minőséggel.

Zalaegerszeg, Csarnok-kupa, 2013.12.27-29.

A két ünnep között kerül megrendezésre a tavaly újjáélesztett Csarnok-kupa, amihez sajnos még nem volt szerencsénk, de a honlapot nézegetve itt is erős csapatok lepik el majd a parkettát. Nevezés 25.000 Ft, bővebb információk az alábbi honlapon:

http://www.csarnokkupa.hu/8-hirek-aktualis/36-a-legenda-folytatodik.html