BL-sorsolás

Az uborkaszezonban sem hanyagoljuk el az olvasóközönséget, és mivel holnap délben BL-sorsolás, ezért ez tökéletes apropó arra, hogy az ünnepek előtti nagy rohanás közepette – mindenki meg van dozmorodva a városban, nagy mennyiségű nyugtató ajánlott, ha valaki shoppingra szánná el magát – pattintsunk egy pár sört sort. Ígérjük, rövidebb lesz, mint a liverpooli kispad. Rossz nyelvek szerint Rodgers már a U13-ból válogat, annyira kevés a minőségi játékos…
A beharangozó után kicsit játszunk a kalapokkal és megpróbáljuk megvizionálni, hogy melyik csapatok kerülnek össze egymással… Előre szólunk, aki véresen komolyan veszi a tippeket, esetleg bónuszként fogad is rájuk, az egyrészt hülye, másrészt a pénztártól való távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Viszont ha bejön, akkor természetes a befolyt összegből részesedésre igényt tartunk! Valójában van egy varázsgömbünk, amibe sikerült 2 db AA-s elemet venni tegnap és így újra üzemel! 
A holtbiztos tipp az Arsenal – Barcelona párosítás. Gyuszi és BéBé is erre esküszik, egy havi bérünket rá is tesszük, az hétszentség! Már akinek van. Évek óta minden tavasszal randiznak egymással a csapatok, melynek eredményeként először Fabregas, majd Song pattant taxiba, majd a Heathrow-n repülőre és meg sem állt egészen Katalóniáig. A Sky Sports szerint túl öregek voltak már Pedo Bear élő reinkarnációjának, Wengernek. Idén vajon ki következik? Gervinho? Ramsey? Fabianski?
Gyuszi szerint lesz egy pikáns Real Madrid – Juventus és egy Dortmund – AC Milan párosítás is. Anyukám mindig is azt mondta/mondja, hallgassak az okosabbra és a bölcsebbre, s mivel Zborgio Gyuszkecc diplomás, méghozzá bölcsész, ezért nem merek vele ellenkezni. Meg jobban ki van gyúrva a srác, mint a csurgói rétestészta. A varázsgömb is nagy duzzogva áldását adja erre a két párharcra, ahol jelen állás szerint nem a két BL-menő a favorit, hanem a Dortmund és a Juventus. Előre látom, ahogy Dienes kolléga hétvégén a “Kiesünk fiam, ez a Juventus nem elég erős még, a CéRonaldo szétfutja ezt a védelmet.” mondattal fogad minket a kocsmában. Semmi baj, pár sör után úgyis a Juve lesz a világ legjobb csapata!
A szeleburdi szerkesztőség szerint lesz még két nagyon pikáns duett. Méghozzá a Bayern München – Reklámtáska Szatyor Doneck és a Manchester United – Porto! A németek gyilkos formában vannak, de azért bízunk az Ukrajnában székelő brazil bányászokban, hogy odapiszkítanak Uli Hoeness lábtörlőjére. A United meg tovább kellene, hogy jusson, habár a portugál foci sose volt a szíve csücske Fergie ördögeinek. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem – BéBé – vagy ótvaros nagy makkunk lesz megint és megkapjuk a Celticet, vagy sikerül az orálisan kielégített férfi hímvessző – gyengébbek kedvéért: szopottf*sz – rosszabbik végére helyezkedve kihúzni a Madridot. Kincstári optimizmusom ismét világuralomra tör…
A tippeket mindenkinek nyugodt és tiszta lelkiismerettel ajánljuk, annak ellenére, hogy a Szerencsejáték Zrt. elmúlt két éves fejlesztéseit kettőnk tippmix szelvényeiből finanszírozza! Habár a maják szerint huszonegyedikén világvége, meteorzivatar meg hasonlók, azért Boldog Karácsonyt mindenkinekA Malaga – Celtic meccsen valaki tovább írja az amúgy rövidre sikerült BL történetét. Szerintünk az első bálozó spanyolok ellen már nem lesz szerencséje a keltáknak. Az ibériaiak bónuszként még a Stonehenget is megnézhetik tanulmányi kirándulás címszóval. Meg ha már arra járnak fejre is állhatnak pár üveg Guiness sör fűszerezte skót whiskeytől. A Schalke – Valencián két formám kívüli, de magasan jegyzett klub közül az egyik újra elindul a fejlődés rögös útján, míg a másik b*szhatja a szezonját. Lesarkítva: Huntelaar vagy Soldado? A PSG pedig lazán takarítja el az útjából a Galatasarayt. Azért Ibrának javasoljuk, hogy idegenben ne rúgjon mellbe-hátba-fejbe senkit, mert a kedves és szimpatikus török szurkolók a végén görögtűzzel billogozzák meg a testét, mint a marháknak.
A tippeket mindenkinek nyugodt és tiszta lelkiismerettel ajánljuk, annak ellenére, hogy a Szerencsejáték Zrt. elmúlt két éves fejlesztéseit kettőnk tippmix szelvényeiből finanszírozza! Habár a maják szerint huszonegyedikén világvége, meteorzivatar meg hasonlók, azért Boldog Karácsonyt mindenkinek!